Everything DiSC

VIL DU VIDE MERE?

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer, og vi vender straks tilbage på din forespørgsel.

Everything DiSC® bidrager hver dag til at gøre ledere og medarbejdere mere effektive i kommunikationssammenhænge. Everything DiSC er dansk valideret og rapportens indhold holdes således op imod en dansk normgruppe. Everything DiSC anvendes i dag af HR-professionelle, ledere, trænere og konsulenter i hele verden.

HVAD ER DiSC?


DiSC er et af verdens mest anvendte og anerkendte personprofilværktøjer og bruges med succes verden over i både store og små organisationer til at arbejde målrettet med rekruttering, ledelse, udvikling, salg, forhandling, samarbejde, teamudvikling og kommunikation. Kort sagt: (næsten) alt, der handler om professionelle, menneskelige relationer. Der findes mange forskellige udgaver af DiSC og du er muligvis allerede stødt på forskellige måder at stave ordet på (DISK, DISC). Hos Wiley hedder vores udgave Everything DiSC og udgør den nyeste generation DiSC værktøjer på markedet.

UDBYTTET MED DiSC?


At forstå sine egne og andres adfærdspræferencer kan være yderst værdifuldt for jeres evne til at opnå succes – og det udgør fundamentet i Everything DiSC. Når man først har lært om egen adfærd og erkendt og accepteret, hvordan den påvirker andre, kan man begynde at forholde sig til, om ens adfærd er effektiv og hensigtsmæssig i forhold til situationen og relationer, og på baggrund af dette, arbejde strategisk med at udvikle sit adfærdsrepertoire.

Fordelen ved at bruge Everything DiSC som organisationsudviklingsværktøj er, at det er enkelt, intuitivt og let at implementere, uanset størrelsen og kompleksitetsgraden af organisationen. DiSC-modellen tilbyder en forståelsesramme, der, uden at sætte folk i bås og kasser, giver både ledere og medarbejdere mulighed for ved hjælp af enkle greb at koordinere forskellige behov for kommunikation, motivation, samarbejde og ledelse. Gennem implementeringen af Everything DiSC opbygger I sammen en fælles forståelsesramme og et fælles sprog om adfærd, som udover øget selvindsigt for den enkelte medarbejder giver et solidt fundament for at arbejde målrettet med udvikling af organisationen.

SE HVORDAN, DU BLIVER CERTIFICERET I EVERYTHING DiSC

VIL DU VIDE MERE?

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer, og vi vender straks tilbage på din forespørgsel.

ANVENDELSESOMRÅDER MED EVERYTHING DiSC

Du kan bruge DiSC målrettet indenfor alle former for professionelle relationer. Forstå din og modtagerens adfærd, bliv bevidst om forskelle og ligheder og brug denne viden til at skabe knivskarpe relationer. Nogle af de mest oplagte anvendelsesmuligheder for Everything DiSC er:

Salg- og kommunikationstræning

Kend din salgsstil og forstå dine kunders behov og købsmotiver. Hvad er dine styrker og udfordringer som sælger og kommunikator, og hvordan tilpasser du bedst din stil til modtagerens DiSC-profil?

Ledelse

Kend din ledelsesstil og lær at tilpasse din ledelse til situationen og dine medarbejderes behov. Hvilke lederkompetencer understøtter din DiSC-profil, og hvilke ledelsesopgaver har du sværest ved at løfte tilfredsstillende?

Relationer og samarbejde

Everything DiSC er skabt til relationer og samarbejde, værktøjets intuitive opbygning gør det let og effektivt at anvende i hverdagen. Hvad er dit særligt værdifulde bidrag til organisationen i kraft af din DiSC-profil, og hvad er dine faldgruber og blinde vinkler, hvor du har brug for støtte eller udvikling?

Rekruttering

Everything DiSC målretter dit rekrutteringsarbejde i forhold til at stille skarpt på kandidatens adfærdsbehov. Hvordan vil forskellige profiler håndtere en opgave, samarbejde med andre og bidrage til organisationens udvikling?

VIL DU VIDE MERE?

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer, og vi vender straks tilbage på din forespørgsel.

FAKTA OM EVERYTHING DiSC

CERTIFICERING

 • Fokus på anvendelse: Bliv klædt på til at fortolke, give feedback og facilitere – Læs mere

MÅLING /PSYKOMETRI

 • Adaptiv spørgeramme, der refererer til en dansk normgruppe – Læs mere
 • Måler på 8 faktorer + prioriteter og underskalaer –Læs mere

WORKPLACE RAPPORTER

 • To profiler i én: Profil til handling og proil til fordybelse – Læs mere
 • Supplerende rapporter til grupper og sammenligninger mellem kolleger – Læs mere

WOL RAPPORTER

 • To profiler i én: Foretrukne ledelsesstil og kort over lederkompetencer – Læs mere
 • Supplerende rapporter til ledergrupper og sammenligninger mellem kolleger – Læs mere

FACILITERINGSMATERIALE

 • Videobaseret plug ‘n’ play faciliteringskit med slides, handouts og øvelser – Læs mere
 • Mit DISCOVER: Supplerende materialer og inspiration til programmer – Læs mere

E-LEARNING OG SUPPORT

 • Interaktiv online Everything DiSC platform Læs mere
 • Ubegrænset faglig sparring og dansktalende teknisk support Læs mere

CERTIFICERINGER EVERYTHING DiSC


For at oparbejde den nødvendige viden og erfaring med et værktøj som Everything DiSC, skal du deltage på et af vores certificeringskurser.

Vi tilbyder to forskellige forløb. Dit valg af forløb afhænger af, om du er selvstændig konsulent der er kvalificeret til at blive autoriseret partner, eller om du repræsenterer en organisation eller virksomhed, der ønsker at bruge Everything DiSC internt.

Uanset hvilken af de to kategorier du tilhører, sørger vi for at klæde dig på til at kunne håndtere alle facetter i vores Everything DiSC værktøjer.

Everything DiSC Workplace certificering

Online

Certificeringen henvender sig til dig der ikke tidligere har været certificeret i DiSC eller lignende DiSC baseret værktøj. Du vil blive grundigt instrueret i anvendelsen af vores Everything DiSC værktøj.

IKKE DET RIGTIGE VÆRKTØJ?


Er Everything DiSC ikke hvad du søger? Tag et kig på vores øvrige værktøjer, måske de matcher dine behov.

Vi vil naturligvis også gerne se, om vi kan skræddersy en passende løsning til jeres organisation. Vi sidder klar ved telefonerne

NUANCERET TEAMVÆRKTØJ

Dybdegående proces til dit arbejde med velfungerende teams

VI HAR OGSÅ VALGT DISCOVER