Mød os

OM DISCOVER

HVEM?

DISCOVER har siden 1985 udviklet og leveret DiSC baseret HR-løsninger til små, mellemstore og store virksomheder og konsulenter. Vi sidder i dag 9 engagerede medarbejdere på kontoret i Høje Taastrup.

HVAD?

DISCOVERs løsninger er validerede og gennemtestede værktøjer, designet til at støtte jer i udviklingen af organisationen med udgangspunkt i medarbejderne.

Typisk ses vores værktøjer anvendt i forbindelse med: medarbejderudvikling, teamudvikling, lederudvikling, rekruttering, øget selvforståelse og salgstræning.

HVORDAN?

Via vores autoriserede partnere bliver du grundigt instrueret og trænet i, hvordan du får maksimalt udbytte ud af vores værktøjer. Kontakt os for at blive sat i forbindelse med en autoriseret partner. Eller hvis du er konsulent, har du mulighed for selv at blive autoriseret Everything DiSC® og Five Behaviors of a Cohesive Team™ partner.

TEAMET BAG DISCOVER

Hos Wiley og DISCOVER er det medarbejderne, der definerer virksomheden. Vi er et team bestående af 9 medarbejdere, der hver især har en vigtig funktion i forhold til den service og de produkter, vi leverer. Nedenfor kan du læse om os alle sammen, og om du er på udkig efter sparring eller beslutninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Jens Damsholt
Direktør

Jens er ansvarlig for Wileys globale netværk af autoriserede Everything DiSC® og Five Behaviors of a Cohesive Team™ partnere. Jens er desuden aktivt medlem i VPP (Videncenter for Professionel Personvurdering), hvis retningslinjer vi naturligvis efterlever.

Ulla Hauerbach
Partner Engagement Manager

Ulla leder Partner Care-teamet, som supporterer autoriserede partnere i Danmark og internationalt. Partner Care-teamet står klar til at svare på spørgsmål om alt fra produkter og platforme til partnerskab og kurser.

Andrea Hansen
Associate Manager, Partner Engagement

Andrea er medlem af Partner Care-teamet og er med til at supporterer autoriserede partnere i Danmark og internationalt. Partner Care-teamet står klar til at svare på spørgsmål om alt fra produkter og platforme til partnerskab og kurser.

Jeanette Westerling
Chefkonsulent

Jeanette er chefkonsulent med ansvar for at uddanne og autorisere Wiley’s partnere i Everything DiSC® og Five Behaviors of a Cohesive Team™ produkterne. Derudover deltager Jeanette også i udviklingen af læringsmaterialer som understøtter den nyeste udvikling. Kontakt Jeanette hvis du vil høre mere om partneruddannelser eller Everything DiSC® certificeringer.

Anders Ladegaard
Konsulent

Anders er konsulent med ansvar for at uddanne og autorisere Wiley’s partnere i Everything DiSC® og Five Behaviors of a Cohesive Team™ produkterne. Derudover vil du også møde Anders på en af vores mange Everything DiSC® certificeringer. Kontakt Anders hvis du vil høre mere om partneruddannelser eller Everything DiSC® certificeringer.

Pia Scott-Kristensen
Channel Development Associate

Pia er Channel Development Associate hos Wiley. Hvis du er interesseret i at blive autoriseret partner, er det Pia, du skal snakke med. Hun kan fortælle dig om fordelene ved partnerskab, eller sætte dig i kontakt med en eksisterende partner, hvis det er den rigtige løsning for dig.

Laura Frederiksen
Senior Coordinator, Partner Care

Laura er født og opvokset i London, men bor og arbejder nu i København. Laura har at gøre med alt relateret til vores brands. Hun står for alle vores events, marketing materialer og hjemmeside. Hun kan endda fortælle historien om, hvorfor vi staver DiSC med et lille ‘i’!

TÆT PÅ UDVIKLINGEN

DISCOVER er en del af Wiley Workplace Learning Solutions, som er den ledende udvikler af DiSC baserede værktøjer på verdensplan. Wiley har udviklet Everything DiSC®, som er virksomhedens nyeste generation af DiSC® værktøjer, ligesom de står bag den helt ny portefølje af The Five Behaviors of a Cohesive Team™ værktøjer. Med et globalt netværk af over 1800 uafhængige distributører, anvendes Wileys løsningsorienterede produkter i tusindvis af organisationer, fra helt små organisationer til offentlige kontorer til Fortune 500 virksomheder.

Kontakt os for at høre mere om vores partnerskabsmodel, hvad enten du søger en autoriseret Everything DiSC eller Five Behaviors partner, eller du selv ønsker at høre mere om muligheden for at blive autoriseret partner.

Hvert år deltager mere end én million personer i forløb, der involverer brugen af Wiley organisationsudviklingssværktøjer. Wileys produkter er oversat til 30 forskellige sprog og bliver brugt i mere end 70 lande internationalt.